Εργαστήρια

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε εφήβους αλλά και σε κοινό ενηλίκων.

Υλοποιούνται εργαστήρια για: Κουκλοθέατρο, παραμύθι, θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές.

Το “Εργαστήρι Μαιρηβή” oργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα με εξειδικευμένους δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πολλά εξ αυτών τελούν υπό την εποπτεία της

Νικολίνας Γεωργίεβα, καθηγήτριας – διευθύντριας της Έδρας Κουκλοθέατρου της Θεατρικής Ακαδημίας της Σόφιας. Τα εργαστήρια , ετήσιας ή διετούς διάρκειας, παρέχουν άρτια κατάρτιση σε όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν την τέχνη του κουκλοθέατρου. Εφοδιάζουν τον μαθητευόμενο με όλες τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις, τις παραστατικές ικανότητες, και καλλιεργούν την εφευρετικότητα και τη φαντασία, την αισθητική και την κριτική ματιά, σαν τα σπουδαιότερα εργαλεία του μελλοντικού καλλιτέχνη.

Στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους η δουλειά των μαθητών παρουσιάζεται με εκθέσεις, αφηγήσεις, παραστάσεις.

Οργανώνονται επίσης εργαστήρια μικρής διάρκειας που απευθύνονται σε όλους όσοι η κούκλα μπορεί να αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τη δουλειά τους.

Τι είναι το "Εργαστήρι Μαιρηβή"

Το Εργαστήρι Μαιρηβή αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κουκλοθεατρικής  τέχνης στην Ελλάδα. Λειτουργεί από το 1999 ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό την έρευνα, την εξάπλωση και τη διεύρυνση  της τέχνης του κουκλοθέατρου στην Ελλάδα, με τη σύγχρονη ευρεία έννοιά της.

Social Media

"Εργαστήρι Μαιρηβή"

Κουκλοθέατρο

Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή 10533

τηλ. 2105222181 κιν. 6942420062

"Εργαστήρι Μαιρηβή"

Μουσείο

Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο 10437

τηλ. 2105222181 κιν. 6942420062

©2021 mairivi.gr. All Rights Reserved. Κατασκευη Ιστοσελιδας - XTD