Εργαστήρια Κουκλοθέατρου

Ο Jordi Bertran, ο Roberto White, ο Andras Lenart κι ομάδα του Κρατικού Θέατρου Βάρνας είναι μερικοί από τους κουκλοπαίκτες που συνεργάζονται και πραγματοποιούν περιοδικά εργαστήρια κουκλοθέατρου στο χώρο μας. 

Συνεργασία με τη Θεατρική Ακαδημία της Σόφιας

Το «Εργαστήρι Μαιρηβή» σε συνεργασία με την έδρα Κουκλοθέατρου της Θεατρικής Ακαδημίας της Σόφιας πραγματοποίησε από το 2003 έως και το 2007 ετήσια εξειδικευμένα εργαστήρια Κουκλοθέατρου με βασική εκπαιδεύτρια τη Νικολίνα Γεωργίεβα, διευθύντρια του τμήματος Κουκλοθέατρου της Θεατρικής Ακαδημίας της Σόφιας.

Θεατρικό παιχνίδι

Βιωματικά εργαστήρια που απευθύνονται σε όσους ασχολούνται με θεατρικές ομάδες, ομάδες κοινωνικής παρέμβασης, εργαστήρια ενηλίκων, καθώς και σε όσους αναζητούν να εφεύρουν μια πιο βιωματική και διαθεματική προσέγγιση των μαθημάτων του σχολείου.

Εργαστήρι κατασκευής μάσκας

Ένα εργαστήρι που στόχο έχει να αποκαλύψει σε όλους τα μυστικά της κατασκευής -κι όχι μόνο- ενός από τα αρχαιότερα μέσα έκφρασης και πειραματισμού: της μάσκας, ενός σημαντικού μέχρι και σήμερα εργαλείου υποκριτικής και μεταμόρφωσης.

Τι είναι το "Εργαστήρι Μαιρηβή"

Το Εργαστήρι Μαιρηβή αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κουκλοθεατρικής  τέχνης στην Ελλάδα. Λειτουργεί από το 1999 ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό την έρευνα, την εξάπλωση και τη διεύρυνση  της τέχνης του κουκλοθέατρου στην Ελλάδα, με τη σύγχρονη ευρεία έννοιά της.

Social Media

"Εργαστήρι Μαιρηβή"

Κουκλοθέατρο

Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο, 10437

τηλ.: 2105222181 κιν.: 6942420062
e-mail: info@mairivi.gr

"Το θέατρο στ' ακροδάχτυλα"

Μουσείο Κουκλοθεάτρου

Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο, 10437

τηλ.: 2105222181 κιν.: 6942420062
e-mail: info@mairivi.gr