Σούντι: Tο αγόρι που βρυχάται στις τίγρεις

«Σούντι. Tο αγόρι που βρυχάται στις τίγρεις» 
Βασισμένο στο παραμύθι του Donald Bisset

Μια ευέλικτη παράσταση που μπορεί να παρουσιαστεί σε διάφορους χώρους και εκδηλώσεις. Οι κούκλες και τα σκηνικά χωρούν όλα σε μία βαλίτσα και το μόνο που απαιτείται είναι… μια πρίζα.
Βασίζεται στο σκεπτικό ότι το Κουκλοθέατρο είναι η εμψύχωση της άψυχης ύλης και οποιοδήποτε αντικείμενο στα χέρια του κουκλοπαίχτη μπορεί να γίνει ζωντανή οντότητα.

Έτσι απλά, καθημερινά αντικείμενα, όπως φουλάρια, κουτάλες ακόμα και ηλεκτρικά καλώδια μεταμορφώνονται σε θεατρικές κούκλες.
Και τότε… η παράσταση αρχίζει…
Όλα εξελίσσονται στον παραμυθένιο κόσμο της Ινδίας.
Εκεί, ο μικρός Σούντι, ένα δειλό παιδί που για να ξεπεράσει τους φόβους του, ονειρεύεται τη στιγμή που θα βρεθεί στην άγρια ζούγκλα για… να βρυχηθεί στις τίγρεις! Ένα παραμύθι που «θεραπεύει».

Ιδέα - σκηνοθεσία: Αγκλίκα Ιβάντσεβα,  σκηνοθέτης Κουκλοθεάτρου – κουκλοπαίχτρια – Απόφοιτη της Εθνικής Θεατρικής Ακαδημίας της Σόφιας (Τμήμα Κουκλοθεάτρου)
Κουκλοπαίχτες: Μιρέλα Κατσά, Μαιρηβή Γεωργιάδου

 

Τι είναι το "Εργαστήρι Μαιρηβή"

Το Εργαστήρι Μαιρηβή αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κουκλοθεατρικής  τέχνης στην Ελλάδα. Λειτουργεί από το 1999 ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό την έρευνα, την εξάπλωση και τη διεύρυνση  της τέχνης του κουκλοθέατρου στην Ελλάδα, με τη σύγχρονη ευρεία έννοιά της.

Social Media

"Εργαστήρι Μαιρηβή"

Κουκλοθέατρο

Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο, 10437

τηλ.: 2105222181 κιν.: 6942420062
e-mail: info@mairivi.gr

"Το θέατρο στ' ακροδάχτυλα"

Μουσείο Κουκλοθεάτρου

Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο, 10437

τηλ.: 2105222181 κιν.: 6942420062
e-mail: info@mairivi.gr