Για Σχολεία

Κάθε χρόνο το Εργαστήρι ανοίγει την πόρτα του σε σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, με ποικίλα εκπαιδευτικά – ψυχαγωγικά προγράμματα.

 Στα παιδιά που επισκέπτονται το "Εργαστήρι Μαιρηβή", δεν δίνεται μόνο η δυνατότητα να παρακολουθήσουν παραστάσεις διαφόρων τεχνικών κουκλοθέατρου, αλλά με την επίσκεψη στο χώρο, να έρθουν πιο κοντά και πιο άμεσα σε επαφή με αυτή την τέχνη.

 Μια τέχνη που στην Ελλάδα για πολλές γενιές ήταν άγνωστη ή παρεξηγημένη. Το κουκλοθέατρο ταπεινό και χαμηλόφωνο παραμένει πολλές φορές στο περιθώριο της θεατρικής κίνησης.

 Βασικός σκοπός και στόχος του Εργαστηρίου ήταν και είναι η προβολή και η στήριξη αυτής της τέχνης, της τόσο απλής αλλά καθόλου απλοϊκής.

 Το "Εργαστήρι Μαιρηβή" επίσης συνεργάζεται κάθε χρόνο με ειδικά Σχολεία και κοινωνικούς φορείς όπου δίνονται παραστάσεις και πραγματοποιούνται εργαστήρια με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή των παιδιών σε αυτά τα προγράμματα.

 

Οι παραστάσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται και στο χώρο του Σχολείου.

Τι είναι το "Εργαστήρι Μαιρηβή"

Το Εργαστήρι Μαιρηβή αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κουκλοθεατρικής  τέχνης στην Ελλάδα. Λειτουργεί από το 1999 ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό την έρευνα, την εξάπλωση και τη διεύρυνση  της τέχνης του κουκλοθέατρου στην Ελλάδα, με τη σύγχρονη ευρεία έννοιά της.

Social Media

"Εργαστήρι Μαιρηβή"

Κουκλοθέατρο

Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή 10533

τηλ. 2105222181 κιν. 6942420062

"Εργαστήρι Μαιρηβή"

Μουσείο

Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο 10437

τηλ. 2105222181 κιν. 6942420062

©2021 mairivi.gr. All Rights Reserved. Κατασκευη Ιστοσελιδας - XTD