«Ξανά μαζί!»  Μια παράσταση αφήγησης, συνάντησης και γιορτής στο «Εργαστήρι Μαιρηβή»

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, στις 8 μ.μ., ο Στέλιος Πελασγός κι οι αφηγητές που πέρασαν από το «Εργαστήρι Μαιρηβή» από το 2000 ως σήμερα, συναντιόνται για να γιορτάσουν και να αφηγηθούν ξανά όλοι μαζί στον αγαπημένο τους χώρο.

Φιλοξενία του 2ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου της UNIMA HELLAS

Το «Εργαστήρι Μαιρηβή» που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει την τέχνη του Κουκλοθέατρου με αγάπη και σεβασμό, φιλοξενεί στις 25 και 27 Νοεμβρίου 2022 αφιλοκερδώς στο Κουκλοθέατρο στου Ψυρρή, θιάσους Ελλήνων Κουκλοπαικτών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που πραγματοποιεί ο σύλλογος UNIMA HELLAS.  

“Για ένα κλωνάρι ελιάς - Αφηγήσεις με τρεις σημαντικούς Γάλλους αφηγητές

8 Μαΐου 2022 - Παράσταση αφήγησης στην ελληνική και στη γαλλική γλώσσα, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου του Μονπελιέ Γαλλίας (τμήμα φυσικής αγωγής) και του Μεσογειακού Κέντρου Προφορικής Λογοτεχνίας (C.M.L.O.) Γαλλίας.

Παράλληλες Δράσεις (Αρχείο)

Στο "Εργαστήρι Μαιρηβή" πραγματοποιούνται ποικίλες δράσεις για το Κουκλοθέατρο, την Αφήγηση και τις συναφείς παραστατικές τέχνες.
Στο χώρο του διοργανώνονται ομιλίες, ημερίδες, προβολές, περιοδικές εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων κ.ά.

Προγράμματα του παρουσιάζονται σε συνέδρια και ημερίδες που διοργανώνονται από το Υπουργείο Παιδείας για εκπαιδευτικούς και παιδαγωγούς ή από Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για σπουδαστές, αλλά και σε πολιτιστικά και κοινωνικά κέντρα.

Τι είναι το "Εργαστήρι Μαιρηβή"

Το Εργαστήρι Μαιρηβή αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κουκλοθεατρικής  τέχνης στην Ελλάδα. Λειτουργεί από το 1999 ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό την έρευνα, την εξάπλωση και τη διεύρυνση  της τέχνης του κουκλοθέατρου στην Ελλάδα, με τη σύγχρονη ευρεία έννοιά της.

Social Media

"Εργαστήρι Μαιρηβή"

Κουκλοθέατρο

Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή, 10533

τηλ.: 2105222181 κιν.: 6942420062
e-mail: info@mairivi.gr

"Εργαστήρι Μαιρηβή"

Μουσείο

Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο, 10437

τηλ.: 2105222181 κιν.: 6942420062
e-mail: info@mairivi.gr

©2023 mairivi.gr. All Rights Reserved. Κατασκευη Ιστοσελιδας - XTD