Τί είναι το "Εργαστήρι Μαιρηβή";

Το Μουσείο Κουκλοθεάτρου στο Μεταξουργείο                            Το Κουκλοθέατρο στου Ψυρρή

Το Μουσείο - Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο                                                           Σαχτούρη 4, Ψυρρή

Το "Εργαστήρι Μαιρηβή" λειτουργεί από το 1999, ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, με σκοπό την έρευνα, την εξάπλωση και τη διεύρυνση της τέχνης του Κουκλοθεάτρου.
Βασίζεται στην αγάπη και τη γνώση μιας δημιουργικής καλλιτεχνικής ομάδας, που αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από τον επαγγελματικό χώρο του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Κουκλοθεάτρου και των συναφών παραστατικών τεχνών.
Διατηρεί θεατρική σκηνή αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στο Kουκλοθέατρο στην περιοχή του Ψυρρή,  και Μουσείο Κουκλοθεάτρου στην περιοχή του Μεταξουργείου.
Ανεβάζει δικές του παραγωγές και υλοποιεί εργαστήρια Κουκλοθεάτρου και Αφήγησης για ενήλικες και παιδιά.
Από το 2013 και κάθε χρόνο διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης στην Αθήνα. Στο πλαίσιο αυτό Κουκλοθίασοι και Παραμυθάδες από όλο τον κόσμο έρχονται στο "Εργαστήρι Μαιρηβή" με παραστάσεις και εργαστήρια.
Το "Εργαστήρι Μαιρηβή"  διοργανώνει επίσης, ομιλίες, ημερίδες, εκθέσεις, προβολές και συνεργάζεται με φορείς που σχετίζονται με το Κουκλοθέατρο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Τι είναι το "Εργαστήρι Μαιρηβή"

Το Εργαστήρι Μαιρηβή αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κουκλοθεατρικής  τέχνης στην Ελλάδα. Λειτουργεί από το 1999 ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό την έρευνα, την εξάπλωση και τη διεύρυνση  της τέχνης του κουκλοθέατρου στην Ελλάδα, με τη σύγχρονη ευρεία έννοιά της.

Social Media

"Εργαστήρι Μαιρηβή"

Κουκλοθέατρο

Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή 10533

τηλ. 2105222181 κιν. 6942420062

"Εργαστήρι Μαιρηβή"

Μουσείο

Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο 10437

τηλ. 2105222181 κιν. 6942420062

©2021 mairivi.gr. All Rights Reserved. Κατασκευη Ιστοσελιδας - XTD